![]() |
Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
Güncelleme Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
beyzanurkoroglu ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2025 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı beyzanurkoroglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 8 Saat 46 Dakika Önce Saat 16:43 |
Kullanıcıdan yeni ürün girişi alıyorum, yeni ürünün girişini onaylıyorum. Eklenen ürünler veri tabanına kayıt oluyor. İki adet grid yapım var. İki gridin de "Güncelle" butonu var. İkisinde de liste, butona tıklandığı an güncellenmiyor. Yeni ürünler projeden çıkıp tekrar girince listede görünüyor. Benim isteğim butonları kullandığım an listenin yenilenmesi.
Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. İyi çalışmalar. |
|
![]() |
|
haletr ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2025 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Beyza,
Grid yenileme için örnek bir kod atıyorum, umarım yardımcı olur. İyi çalışmalar. //Grid Yenileme void Yenile; var Qry2: TclSqlQuery; { Qry2 = TCLSqlQuery.Create(nil); Qry2.Connection = Clomosy.DBSQLServerConnection; Qry2.Sql.Text = 'SELECT fis_no, harcama_turu, aciklama, tutar, tarih, saat FROM Harcamalar'; Qry2.Open; if (Qry2.Found) { clProGrid.connectDataSet(Qry2); clProGrid.Align=alClient; clProGrid.Options.ColumnSize.StretchAll = True; clProGrid.Options.Selection.Mode = smSingleRow; clProGrid.Options.ColumnSize.Stretch = True; clProGrid.SelectedLayoutFillColor = clAlphaColor.clHexToColor('#c5ddde'); clProGrid.FixedLayoutFillColor = clAlphaColor.clHexToColor('#76ABAE'); clProGrid.FixedLayoutFontColor = clAlphaColor.clHexToColor('#EEEEEE'); clProGrid.NormalLayoutFillColor = clAlphaColor.clHexToColor('#ffffff'); clProGrid.FocusedLayoutFillColor = clAlphaColor.clHexToColor('#daeaeb'); } } |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |