![]() |
Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
Global Variable |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ahmet_27 ![]() Deneyimli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 5 Saat 12 Dakika Önce Saat 11:46 |
globalEmail'i çağrınca tanımlanmamış hatası alıyorum neden? globalEmail'i çağrınca tanımlanmamış hatası alıyorum neden? globalEmail'i çağrınca tanımlanmamış hatası alıyorum neden?
|
|
![]() |
|
Ahmet_27 ![]() Deneyimli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kodların görselini atmıştım görseller gitmemiş. globalEmail = Email_ProEdit.Text; Clomosy.GlobalVariableString = globalEmail; ShowMessage(Clomosy.GlobalVariableString); position = Pos('admin', globalEmail); // bu başka bir unitte
|
|
![]() |
|
Emr.Erkmn ![]() Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2025 Durum: Aktif Puanlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emr.Erkmn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Emirhan,
https://www.docs.clomosy.com/Global_Variables ile ilgili yaptığım bir örneği paylaşacağım seninle incelemeni istiyorum; //////////////////1.birim/////////////// void selectBtnOnClick
} void KarakterSecBirimdenGeldi;
charType = Clomosy.StringListItemString(dataArray, 0);
charLabel.Text = 'Executive: ' + charName;
dataArray.Free;
void selectchar;
if (charType == 'char1')
dataArray.Free;
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |