![]() |
Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
Responsive hatası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
iclal ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 3 Saat 34 Dakika Önce Saat 11:27 |
Merhaba projemi responsive yapabilmek için değişiklikler yapıyordum ve direkt
MyForm.clSetWindowState(fwsMaximized); şeklinde açılıyor. PnlPage0 = MyForm.AddNewProPanel(clPageControl.PageContainers[0],'PnlPage0'); PnlPage0.Align =alClient; PnlPage0Sol = MyForm.AddNewProPanel(PnlPage0, 'PnlPage0Sol'); PnlPage0Sol.Align = alLeft; PnlPage0Sol.Width = (PnlPage0.Width*39)/100; PnlPage0orta = MyForm.AddNewProPanel(PnlPage0, 'PnlPage0orta'); PnlPage0orta.Align = alLeft; PnlPage0orta.Width = (PnlPage0.Width*39)/100; PnlOzetBilgi_P0 = MyForm.AddNewProPanel(PnlPage0, 'PnlOzetBilgi_P0'); PnlOzetBilgi_P0.Align = alLeft; PnlOzetBilgi_P0.Width = (PnlPage0.Width*13)/100; şeklinde de genişlik atamaları yaptım ama açıldığı zaman çok küçük gözüküyorlar, sonra küçük pencereye baktım ve oranlar onda tutuyormuş. fwsMaximized pencerede doğru çalışması için ne yapabilirim? |
|
![]() |
|
Sudesigirci ![]() Deneyimli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2025 Konum: KONYA Durum: Aktif Puanlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sudesigirci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba İclal ,
void panelayarlariguncel; { PnlPage0Sol.Width = (PnlPage0.Width * 39) / 100; PnlPage0orta.Width = (PnlPage0.Width * 39) / 100; PnlOzetBilgi_P0.Width = (PnlPage0.Width * 13) / 100; } void OnPageResize; { panelayarlariguncel; } //aşağıda panel ayarlamalrı yaparken PnlPage0.OnResize = 'OnPageResize'; bunları dener misin ? umarım yardımcı olurlar //burada onresize kullanımı örnekte var inceleyebilirsin İyi Çalışmalar
|
|
![]() |
|
iclal ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çalıştı, Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |