![]() |
| Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
TclRadioButton Component'ı Nedir? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
alpartun_g
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 4 Saat 30 Dakika Önce Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alpartun_g
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: TclRadioButton Component'ı Nedir?Gönderim Zamanı: 4 Saat 23 Dakika Önce Saat 14:12 |
|
Merhaba herkese,
Button çeşitlerini öğrenmeye çalışırken TclRadioButton adında bir component ile karşılaştım. Şu anda üzerinde çalıştığım uygulama bir eğitim uygulaması ve içinde dersler ve quizler hazırlıyorum. Quiz hazırlamaya çalışırken oluşturacağım şıklar sizce bu component ile mi yapılmalı? Şimdiden teşekkürler. İyi Forumlar!https://static.cloudflareinsights.com/beacon.min.js/v833ccba57c9e4d2798f2e76cebdd09a11778172276447" integrity="sha512-57MDmcccJXYtNnH+ZiBwzC4jb2rvgVCEokYN+L/nLlmO8rfYT/gIpW2A569iJ/3b+0UEasghjuZH/ma3wIs/EQ==" data-cf-beacon="{"version":"2024.11.0","token":"439455f3e46c40b98dbd42a2f1a954d8","r":1,"server_timing":{"name":{"cfCacheStatus":true,"cfEdge":true,"cfExtPri":true,"cfL4":true,"cfOrigin":true,"cfSpeedBrain":true},"location_startswith":null}}" crossorigin="anonymous"> |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Tweet |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |