Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
Panel Menüleri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
OlgunAgac
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2024 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 125 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OlgunAgac
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 2024 Saat 09:46 |
Merhaba;
Şu anda galeri yönetim uygulaması geliştirmeye çalışıyorum. Aklımdaki menü düzeni şu şekilde; Sol tarafta dikey bir panel, içerisinde İlanlar, Profil, Anasayfa gibi menüler bulunacak. Ekranın geri kalan kısmında ise bu menüleri açacağım bir alan olacak. Bunun kolay kısmı her menüyü farklı bir Unit haline getirmek fakat Visual Studio içerisinde yapılabildiği gibi Unit içerisinde Unit açılabiliyor mu? Sağ tarafa büyük bir panel atasam panelin içerisinde i-frame gibi etki yaratabilir miyim? Teşekkürler.
|
|
Dünden bugüne süren sonu olmayan yolculuk.
|
|
BilalCndn
Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 150 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BilalCndn
|
Merhaba Olgun,
Menü için aşağıda dokümanı bulunan nesneyi kullanabilirsiniz. Menüde seçilene göre açılacak pencereler için de kullanabilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim.
|
|
OlgunAgac
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2024 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 125 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OlgunAgac
|
Cevabınız için teşekkürler, fakat bu tam olarak istediğim şeyi karşılamıyor. MenuFrame kullanışlı fakat benim asıl istediğim şey bir panel veya başka bir nesne içerisinde Unit açabilmek. Yani Unit içerisinde Unit açmak. Bu mümkün değil midir acaba?
Teşekkürler.
|
|
Dünden bugüne süren sonu olmayan yolculuk.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |