Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
fonksiyon algılama hatası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
zeynepsimsek
Deneyimli Üye Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2024 Konum: Konya, Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zeynepsimsek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2024 Saat 18:33 |
procedure ShowSelectedPerson(person: string); begin MyForm.ShowMessage('Selected Person: ' + person); end; tanımladığım bu fonksiyonu procedure StopSpin; begin if isSpinning then begin isSpinning := False; spinTimer.Enabled := False; // Şişenin hangi kişiyi işaret ettiğini bul angle := bottleImg.RotationAngle mod 360; segmentCount := Length(persons); segmentAngle := 360 / segmentCount; index := Round(angle / segmentAngle); if index >= segmentCount then index := segmentCount - 1; selectedPerson := persons[index]; ShowSelectedPerson(selectedPerson); end; end; bu prosedür ile çağırdığımda "Unkown method or routine: ShowSelectedPerson" hatası ile tanımlamadığımın hatasını alıyorum.
|
|
oguz22
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ShowMessage('Selected Person: ' + person);
şekilde kullanmanız gerekmekedir. MyForm.ShowMessage('Selected Person: ' + person); diye bir kullanım yok diye biliyorum.
|
|
zeynepsimsek
Deneyimli Üye Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2024 Konum: Konya, Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zeynepsimsek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
peki attığım dönme fonksiyonunda bir algortima hatası var mı ona da bakar mısınız
|
|
oguz22
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Herhangi bir hata göremedim ama.
Projenin diğer kodlarını tekrardan incelemenizi tavsiye ederim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |