Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
Combo Box Kenarını Round yapamıyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Furkan can süme
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2024 Konum: Turkey Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Furkan can süme
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2024 Saat 13:48 |
Her şeyi denedim ama olmadı : (Not Code baya büyük o yüzden konu ile alakalı yeri attım ) CODE SATIS_pnl = SForm.AddNewProPanel(BUTTON_PNL,'SATIS_pnl'); clComponent.SetupComponent(SATIS_pnl,'{"BackgroundColor":"#513e3e","RoundHeight":10,"RoundWidth":10}'); SATIS_pnl.Height = BUTTON_PNL.Height * 20 / 100; // Buton yüksekliği BUTTON_PNL'nin %20'si SATIS_pnl.Width = BUTTON_PNL.Width * 90 / 100; // Buton genişliği BUTTON_PNL'nin %90'ı SATIS_pnl.Left = BUTTON_PNL.Width * 2 / 100; // Sol boşluk %2 SATIS_pnl.Top = BUTTON_PNL.Height * 5 / 100; // Üst boşluk %4 SATIS_pnl.Margins.Bottom = BUTTON_PNL.Height * 5 / 100; // Alt boşluk %4 SATIS_pnl.Margins.Top = BUTTON_PNL.Height * 5 / 100; // Üst boşluk %4 SATIS_pnl.Margins.Left = BUTTON_PNL.Width * 2 / 100; // Sol boşluk %2 SATIS_pnl.Margins.Right = BUTTON_PNL.Width * 2 / 100; SATIS_Memo = Sform.AddNewMemo(SATIS_pnl,'SATIS_Memo',''); SATIS_Memo.StyledSettings = ssFamily; SATIS_Memo.Lines.Add('SATIŞ'); SATIS_Memo.TextSettings.WordWrap = True; SATIS_Memo.Align = alClient; SATIS_Memo.RoundHeight = 10 ; SATIS_Memo.RoundWidth = 10 ;
|
|
Developer
Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 354 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Developer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba Furkan
Combox kompenentinin round özelliği henüz deskteklenmemektedir.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |