Clomosy | Forum Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > Genel Programlama > Genel İşlemler
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Animasyon ve Pozisyonu
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir.

Animasyon ve Pozisyonu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
goktugrlr Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 22
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı goktugrlr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Animasyon ve Pozisyonu
    Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2024 Saat 16:59
Merhabalar,

Bir slider bar görseli üzerinde icon hareket etsin istiyorum. Icon'a git gel yapan animasyon ekleyeceğim. Bunun için hangi animasyon tipini ve onun hangi parametreleri alacağını bulamadım. Ayrıca bir buton olacak ve butona basıldığında bu icon duracak. Durduğu yerin pozisyonunu almak istiyorum ona göre bir değer döndüreceğim. Pozisyon bilgisi en baştaki değere mi döner yoksa animasyon sayesinde pozisyon da güncelleniyor mu? Bana son pozisyonu lazım, bu mekaniği nasıl yapabilirim?

Teşekkürler
Yukarı Dön
Developer Açılır Kutu İzle
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 354
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Developer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2024 Saat 12:01
Merhaba Göktüğ
Kontrol edeceğin bir hareketli butonu timer ile yapabilirsin. Aynı zamanda butonun konumuda istediğin zaman erişebilirsin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,063 Saniyede Yüklendi.