Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
Animasyon ve Pozisyonu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
goktugrlr
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı goktugrlr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2024 Saat 16:59 |
Merhabalar, Bir slider bar görseli üzerinde icon hareket etsin istiyorum. Icon'a git gel yapan animasyon ekleyeceğim. Bunun için hangi animasyon tipini ve onun hangi parametreleri alacağını bulamadım. Ayrıca bir buton olacak ve butona basıldığında bu icon duracak. Durduğu yerin pozisyonunu almak istiyorum ona göre bir değer döndüreceğim. Pozisyon bilgisi en baştaki değere mi döner yoksa animasyon sayesinde pozisyon da güncelleniyor mu? Bana son pozisyonu lazım, bu mekaniği nasıl yapabilirim? Teşekkürler
|
|
Developer
Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 354 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Developer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba Göktüğ
Kontrol edeceğin bir hareketli butonu timer ile yapabilirsin. Aynı zamanda butonun konumuda istediğin zaman erişebilirsin.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |