Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
veri ekleyen kişi hariç herkese bildirim gönderme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Senol
Deneyimli Üye Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2024 Saat 14:37 |
Şimdi ben projemde bildirim kullanmak zorundayım bu bildirimi veri girildiğinde herkese bildirim göndererek kullanmak istiyorum örnek veriyorum ben hayvan girişi yaptığımda uygulamayı kullanan herkese yeni haycan eklendi diye bildirim gitmesini istiyorum
void bildirimGonder; { Clomosy.SendNotification('Yeni hayvan yüklendi', edtNotEkle.Text, 'VEACDV5O96'); } örnek kodlarda da böyle bir kod buldum Title Text ve kullanıcı guid id olarak parametre alıyor ama ben ne yapmam gerektiğini pek anlıyamadım bu isteğim için nasıl bir kod yazmam gerekiyor |
|
Developer
Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 354 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Developer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba Şenol,
Clomosy Kitap içerisinde : Bildirimler, bilgi iletmek veya bir şey hakkında uyarı vermek için uygulamaların gönderdiği mesajlardır. Bildirim bileşeni, uygulamanın belirlenmiş bildirim bölgesinde gösterilmek üzere bildirim merkezine gönderdiği mesajdır ve platforma göre değişiklik göstermektedir. Projedeki tüm kullanıcılara gönderilmek istendiğinde "SendNotification" parametresi kullanılmaktadır. SendNotification(TitleStr, BodyStr, UserGUID :String):Boolean; Örnek: Clomosy.SendNotification('Clomosy', 'Clomosy Notif', '5F81K4U84J'); Belirli kişiler hariç herkese bildirim göndermek için aşağıda bulunan örnekteki gibi gönderilmesini istemediğiniz bir kullanıcı varsa, bu kullanıcıyı seçip diğerlerine bildirim göndermesini etkinleştirebilirsiniz. SendNotifyAllUsers(TitleStr, BodyStr, WithoutUsers :String):Boolean; Örnek: Clomosy.SendNotifyAllUsers('Clomosy', 'Clomosy Notif', '5F81K4U84J ,DO5625ARP8'); |
|
Senol
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Anlamadım
ben şu tarz bir şey yapıcam void SendOtherThenSelectedOnClick { Clomosy.SendNotifyAllUsers('Başlık','Yazı','O an programı kim kullanıyorsa otamatik olarak onu alcak şey muhtemelen Guid Id li bir şeydi'); }
|
|
Developer
Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 354 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Developer
|
Merhaba Şenol, void SendOtherThenSelectedOnClick { Clomosy.SendNotifyAllUsers('Başlık','Yazı',Clomosy.AppUserGUID); } bu şekilde olacak.
|
|
Senol
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
İstediğim şey oldu lakin bi fazlalık var gibi Başlık tamam yazı tamam ama Başlık yazısının yanına projemin ismi olan 'proje' geliyor onun için ne yapmam lazım
|
|
Developer
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Developer
|
Merhaba Şenol
Evet proje adı standart olarak ekleniyor.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |