Clomosy | Forum Ana Sayfa
Forum Anasayfa Forum Anasayfa > Projeye Üyelik Ekleme > Geliştirici Ortamında Üye Ekleme
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Access Violation Hatası ( SrchEdt&ListV) Özelliği)
  SSS SSS  Forumu Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir.

Access Violation Hatası ( SrchEdt&ListV) Özelliği)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Topic Seçenekleri Topic Seçenekleri
Hatice Açılır Kutu İzle
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hatice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Access Violation Hatası ( SrchEdt&ListV) Özelliği)
    Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2024 Saat 20:35
ListView.Properties.ItemSpace = 10; ve searchEdit.TargetListView = ListView; özelliklerini kullanmaya çalıştığımda benzer "Access Violation" hatalarıyla karşılaşıyorum. Bir önceki mesajda ItemSpace'de aldığım hatayı paylaşmıştım. Şu an TargerListView kullanırken aldığım hata:

TclStyleForm
RUNTIME ERROR
Access violation at address 005CA564 in module 'ClomosyLearn.exe'. Read of address 00000000 when evaluating instruction CallProc ($FFFFFFFF,$FF,$1350C04,$1DFA5CF0,'TargetListView').
Stack content is: [Null,Null,Integer:154894352,Null...].
Source position: 44,28
Position: 44, 28
Clomosy Build : 20240709.111531

Her iki durumda da Access Violation hatası alıyorum ve bu hatalar, belirli özellikleri kullanmaya çalıştığım sırada ortaya çıkıyor. İlk hatada ItemSpace özelliği, ikinci hatada ise TargetListView özelliği ile karşılaştım.

Yardımcı olabilir misiniz?

Yukarı Dön
Developer Açılır Kutu İzle
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 354
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Developer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2024 Saat 14:39
Merhaba Hatice 
Kodunun hepsini paylaşır mısın?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu İzle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.

Bu Sayfa 0,063 Saniyede Yüklendi.