Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
Access Violation Hatası ( SrchEdt&ListV) Özelliği) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Hatice
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2024 Saat 20:35 |
ListView.Properties.ItemSpace = 10; ve searchEdit.TargetListView = ListView; özelliklerini kullanmaya çalıştığımda benzer "Access Violation" hatalarıyla karşılaşıyorum. Bir önceki mesajda ItemSpace'de aldığım hatayı paylaşmıştım. Şu an TargerListView kullanırken aldığım hata:TclStyleForm RUNTIME ERROR Access violation at address 005CA564 in module 'ClomosyLearn.exe'. Read of address 00000000 when evaluating instruction CallProc ($FFFFFFFF,$FF,$1350C04,$1DFA5CF0,'TargetListView'). Stack content is: [Null,Null,Integer:154894352,Null...]. Source position: 44,28 Position: 44, 28 Clomosy Build : 20240709.111531 Her iki durumda da Access Violation hatası alıyorum ve bu hatalar, belirli özellikleri kullanmaya çalıştığım sırada ortaya çıkıyor. İlk hatada ItemSpace özelliği, ikinci hatada ise TargetListView özelliği ile karşılaştım.Yardımcı olabilir misiniz? |
|
Developer
Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 354 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Developer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba Hatice
Kodunun hepsini paylaşır mısın?
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |