Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
tclRest hatası(exe-telefon) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
muhammed
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2024 Konum: konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2024 Saat 17:00 |
var Form1 : TclForm; clRest : TCLRest; Button1 : TCLButton; void GetPostMethod; { clRest.Execute; ShowMessage(clRest.Response); } { Form1 = TclForm.Create(Self); Button1 = Form1.AddNewButton(Form1,'Button1', 'Click'); Form1.AddNewEvent(Button1, tbeOnClick, 'GetPostMethod'); clRest=TCLRest.Create; clRest.BaseURL = 'https://dummyjson.com/auth/login'; clRest.Accept = 'application/json'; clRest.Method = rmPOST; clRest.AddBody('{"username":"kminchelle","password":"0lelplR"}','application/json'); Form1.Run; } -------------------------------------------------------------------- Unknown identifier or variable is not declared: 'TCLRest'. Source position: 14,16 Clomosy Build : 20240207.224534 -------------------------------------------------------------------- herkese iyi çalışmalar. böyle bir hata almaktayım.direkt dökümandan aldım kodu.işin ilginci exe de çalısırken bu hatayı alıyorum , telefonda almıyorum. |
|
Developer
Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 354 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Developer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba Muhammed,
Sürümlerini kontrol eder misin? En güncel versiyonlarını Google Play den bulabilirsin.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |