Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
Saat Dilimi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
eneserdogan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2023 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı eneserdogan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2023 Saat 15:54 |
33. satırda bir hata alıyorum, sebebini çözemedim. 33. satırı yorum satırına aldığımda kod hala çalışıyor, ama bu seferde if, if-else durumlarına girmeden sadece else durumu çalışıp 94. satırda benzer bir hata alıyorum. Procedure çağrısı için btnitemClick olayına tıklandığında çalıştırılan bir procedure olarak kullanıyorum. saat değişkeni (integer) tanımlıdır. Amacım, listdesignpanel tıklandığında bana tıklanan ülkenin saatini döndüren kod parçasını ekrana yazdırmak istiyorum. Bu hataları nasıl çözebilirim? Teşekkür ederim. |
|
ztashia
Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2023 Konum: Türkiye/Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba,
Hatayı tam anlamak ve çözmek için kodunuzu paylaşabilir misiniz? Verdiğiniz bilgilere dayanarak net bir çözüm sunamıyorum. İyi Günler.
|
|
eneserdogan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2023 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı eneserdogan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Alforce
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 150 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Şuan için StrToInt metodunun içinde başka bir metod çağırmak soruna sebep oluyor gibi duruyor.
SrtToInt içine yazdığın parametreleri önce değişkene atayıp onda sonra çağırır mısın? Hata yaşadığın satır için bir örnek:
Düzenleyen Alforce - 27 Temmuz 2023 Saat 13:47 |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |