Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
1'den Fazla Listview Ekleyemiyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ahmetalasahin
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2024 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetalasahin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2024 Saat 10:43 |
Selamlar, Clomosy projemde tek form üzerine 1'den fazla Listview eklemeye çalıştığımda hata alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Hata kodu; var anaForm : TclForm; Listview1 : TCLListView; Listview2 : TCLListView; { anaForm = TclForm.Create(Self); Listview1 = anaForm.AddNewListView(anaForm,'Listview1'); Listview1.Align = alTop; Listview2 = anaForm.AddNewListView(anaForm,'Listview2'); Listview2.Align = alBottom; anaForm.Run; } -------------------------------------------------------------------- RUNTIME ERROR Access violation at address 020BB209 in module 'ClomosyLearn.exe'. Read of address 00000000 when evaluating instruction CallProc ($FFFFFFFF,$2,$1455AD8,$21C0CFC0,'AddNewListView'). Stack content is: [Null,Integer:102081984,Integer:641273152]. Source position: 12,57 Position: 12, 57 Clomosy Build : 20240207.224534 |
|
yusufergün
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2024 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yusufergün
|
Ben birini listview diğerini prolistview yaparak bu sorunu çözdüm, aynı zamanda ikisini de prolistview yaparak yine sorununu çözebilirsin
|
|
ahmetalasahin
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2024 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetalasahin
|
Tamamdır teşekkür ederim
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |