Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
Grid Hücrelerini Güncelleme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Burak
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2023 Saat 16:52 |
Burada butona tıkladığımda grid hücrelerini güncellenmesini istiyorum. Click prosedürü ile bunu yapmaya çalıştım. Güncelleme yapmıyor aynı veriyi gösteriyor. Nerede hata yapıyorum? var myForm : TclForm;myGrid : TclStringGrid; localQ : TUniQuery; testbutton : TclButton; procedure Click; begin localQ.Close; localQ.Open; ShowMessage('çalışıyor'); localQ := Clomosy.DBSQLServerQueryWith('SELECT * FROM TBLSTOKSB'); end; begin myForm := TclForm.Create(Self); testButton := MyForm.AddNewButton(myForm,'testButton','Click'); testButton.StyledSettings := ssFamily; testButton.TextSettings.Font.Size := 20; testButton.TextSettings.FontColor := clAlphaColor.clHexToColor('#8a067c'); myForm.AddNewEvent(testButton,tbeOnClick,'Click'); myGrid := myForm.AddNewStringGrid(myForm,'myGrid'); myGrid.Align := alBottom; myGrid.Margins.Left := 20; myGrid.Margins.Top := 20; myGrid.Margins.Right := 20; myGrid.Margins.Bottom := 20; Clomosy.DBSQLServerConnect('SQL Server','192.168.1.11','deneme','123','stajAtiker',50000); localQ := Clomosy.DBSQLServerQueryWith('SELECT * FROM TBLCARISB ') myForm.AddNewGridBinding(myGrid,localQ); myForm.Run; end; |
|
Burak
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(1)
|
click prosedürünü bu şekilde değiştirdim. çalışıyor procedure Click; beginlocalQ.Close; localQ.SQL.Clear; localQ.SQL.Add('SELECT * FROM TBLCARISB WHERE CARI_KODU=' + QuotedStr('cr001')); localQ.Open; end; |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |