Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
Password |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
rabiagnbs
Deneyimli Üye Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2024 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 82 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rabiagnbs
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2024 Saat 09:53 |
TclProEdit'de password nasıl görünmez karakterle gözükür? Normal Edit'deki gibi yaptım bir de bu şekilde yaptım ama olmadı: PasswordKayit=kayitOl.AddNewProEdit(kayitOlPanel1, 'PasswordKayit', 'Şifre Belirleyiniz:');
clComponent.SetupComponent(PasswordKayit,'{ "Align":"Top", "Width" :400, "Height":50, "TextColor":"#133f87", "TextSize":18, "TextVerticalAlign":"center", "TextHorizontalAlign":"center", "TextBold":"yes", "BorderColor":"#6f86d1", "RoundHeight":10, "RoundWidth":10, "BorderWidth":2, "BackGroundColor":"null", "Password":"False" }');
|
|
RabiaGnbs
|
|
OlgunAgac
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2024 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 125 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OlgunAgac
|
Merhaba Rabia, aşağıdaki kodu inceler misin?
clComponent.SetupComponent(PasswordKayit,'{ "Align":"Top", "Width" :400, "Height":50, "TextColor":"#133f87", "TextSize":18, "TextVerticalAlign":"center", "TextHorizontalAlign":"center", "TextBold":"yes", "BorderColor":"#6f86d1", "RoundHeight":10, "RoundWidth":10, "BorderWidth":2, "BackGroundColor":"null" }'); PasswordKayit.Password = True;
|
|
Dünden bugüne süren sonu olmayan yolculuk.
|
|
rabiagnbs
Deneyimli Üye Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2024 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 82 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rabiagnbs
|
Ben False olarak yapmıştım şimdi oldu teşekkür ederim.
|
|
RabiaGnbs
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |