Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
TclDeviceManager kullanımı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
zeynepsimsek
Deneyimli Üye Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2024 Konum: Konya, Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zeynepsimsek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2024 Saat 15:20 |
TclDeviceManager kullanarak başka bir fonksiyondan başlat komutunu alan şişeyi döndürmem gerekiyor fakat sürekli yanlış yapıyorum.
DeviceManager := TClDeviceManager.Create; buradan nasıl bir fonksiyon oluşturmam gerekiyor hiçbir kaynakta bulamadım. |
|
OlgunAgac
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2024 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 125 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OlgunAgac
|
DeviceManager ile yapmak istediğiniz şeyin ne olduğunu anlayamadım. Şişe dediğiniz şey bir resim mi acaba?
|
|
Dünden bugüne süren sonu olmayan yolculuk.
|
|
zeynepsimsek
Deneyimli Üye Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2024 Konum: Konya, Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zeynepsimsek
|
şişe çevirmece oyunu yapıyorum. şişe bir image olacak. öncelikle kişi sayısını bir edit ile alıp diziye atadım. sonra ise kişilerin isimlerini aldım. başlat tuşuna basınca şişe dönecek ve bir kişiyi seçecek. bunu da TclDeviceManager ile yapacağım. şişe döndürme işleminde takıldım yazamıyorum.
|
|
OlgunAgac
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2024 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 125 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OlgunAgac
|
TclDeviceManager - Titreşim
- Pil seviyesi
- Telefon rehberine erişim sağlar. Resmi döndürmek istiyorsan image1.RotationAngle = 90; kullanmalısın.
|
|
Dünden bugüne süren sonu olmayan yolculuk.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |