Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
Kullanıcıdan alınan sayının arraye taşınması |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
oguz22
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Diziye neden sınır vermek istediğinizi tam anlayamadım ?
Bir sınır verilmeden yapılabilir. Mesela 4 oyunculu bir oyuna girdiniz , projeye her oyuncu geldiğinde dizi.add diyerek gelen oyuncuları ekleyebilirsiniz.
|
|
oguz22
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Mesela
var myArray : TClArrayInteger; iIndex : Integer; { myArray = TClArrayInteger.Create; myArray.Add(20); myArray.Add(30); myArray.Add(17); myArray.Add(23); ShowMessage(IntToStr(myArray.Count)); for (iIndex = 0 to myArray.Count-1) { ShowMessage('Value: '+IntToStr(myArray.GetItem(iIndex))); } } TCLArrayString dizisini kullanırsanız dizi kapasitesi esnek olduğu için işinizi görecektir diye düşünüyorum.
|
|
zeynepsimsek
Deneyimli Üye Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2024 Konum: Konya, Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zeynepsimsek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
anladım teşekkür ederim
|
|
oguz22
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Rica ederim kolay gelsin.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |