Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
Konum izinleri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
zeynepsimsek
Deneyimli Üye Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2024 Konum: Konya, Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zeynepsimsek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2024 Saat 11:43 |
"Web geliştirme ortamında Yönetim'e gidin ve ardından Parametreler'e tıklayın. Açılan sayfada Konum ayarının etkinleştirilmesi gerekir."
Dökümantasyonda böyle yazıyor fakat yönetim panelinde konum izinlerine dair bir şey bulamadım. Yardımcı olur musunuz ?
|
|
OlgunAgac
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2024 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 125 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OlgunAgac
|
Yönetim Panelinde 'Parametreler' kısmına tıklayın. Orada sayfanın en altında 'Konum İzni' bulunmakta.
|
|
Dünden bugüne süren sonu olmayan yolculuk.
|
|
zeynepsimsek
Deneyimli Üye Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2024 Konum: Konya, Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zeynepsimsek
|
Konum izinlerini açmama rağmen 0/0 olarak cevap geliyor.
|
|
Developer
Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 354 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Developer
|
Merhaba Zeynep,
Konum bilgisi icin ilk veri sifir gelebiliyor daha sonrasinda konum bilgisini alabiliyorsunuz.
|
|
zeynepsimsek
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zeynepsimsek
|
var form1:TCLForm; btn1 : TclButton; Latitude,Longitude : String; procedure onBtnClick; begin ShowMessage(Clomosy.LocationValue); //// Accesses locationList Data => Latitude|Longitude Latitude:=clGetStringTo(Clomosy.LocationValue,'|') Longitude:=clGetStringAfter(Clomosy.LocationValue,'|') ShowMessage('Latitude value: '+Latitude); ShowMessage('Longitude value: '+Longitude); end; begin form1 := TCLForm.Create(Self); //Clomosy.GetCurrentLocation; btn1 := form1.AddNewButton(form1,'btn1','Get location data'); btn1.Width := 150; form1.AddNewEvent(btn1,tbeOnClick,'onBtnClick'); form1.Run; end; Merhaba, 1 saat aralıkla bu kodu denedim ama hala 0/0 olarak alıyorum.
|
|
Developer
Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 354 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Developer
|
Merhaba Zeynep, Asagidaki kodu dener misin? Birde deneme yaptigin telefonun surum bilgileri nedir? var MyForm:TCLForm; testButton : TclButton; procedure testButtonOnClick; begin Clomosy.GetCurrentLocation; ShowMessage(Clomosy.LocationValue); end; begin MyForm := TCLForm.Create(Self); testButton := MyForm.AddNewButton(MyForm,'testButton','Click'); MyForm.AddNewEvent(testButton,tbeOnClick,'testButtonOnClick'); Clomosy.GetCurrentLocation; MyForm.Run; end;
|
|
zeynepsimsek
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zeynepsimsek
|
Bu kod ile de 0/0 dönüyor.
sürüm bilgileri: Android 13 - MIUI 14
|
|
OlgunAgac
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2024 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 125 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OlgunAgac
|
Android telefonlarda konum bilgisi gelmiyor maalesef.
|
|
Dünden bugüne süren sonu olmayan yolculuk.
|
|
zeynepsimsek
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zeynepsimsek
|
Anladım teşekkür ederim.
|
|
Developer
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Developer
|
Merhaba Zeynep,
Android 13 ve Android 14 sürümlerinde güncelleme işleminden sonra konum bilgisi gelecektir.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |