Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
ProListView sorgu ile veri çekme. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
OlgunAgac
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2024 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 125 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OlgunAgac
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2024 Saat 21:37 |
Merhaba;
Projem için oluşturduğum Veri Tabanından verileri bir Pro List View'e eklemeye çalışıyorum. Oluşturduğum sorgu sırasıyla UserName, Gamemode, TotalScore ve RecordScore verilerini alıyor fakat List View içerisinde bunları nasıl yerleştiriyor bilmiyorum ve de tuhaf bir olay gerçekleşiyor. void allScores { try sqlQuery.SQL.Text = 'SELECT UserName, Gamemode, TotalScore, RecordScore FROM UserScores'; sqlQuery.Open; if (sqlQuery.Found) { scoresListView.clLoadProListViewDataFromDataset(sqlQuery); } else { ShowMessage('Bilinmeyen bir hata ile karşılaşıldı!' + LastExceptionMessage); } finally } } Kullandığım designer paneller; Ve gelen çıktı; En üstteki caption ve en alttaki veri her nasılsa veri tabanından verileri çekerek geliyorken diğer iki değer benim vermiş olduğum captionlar. Nasıl olduğu hakkında hiç bir fikrim bulunmamakta. Şimdiden teşekkürler.
|
|
Dünden bugüne süren sonu olmayan yolculuk.
|
|
OlgunAgac
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2024 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 125 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OlgunAgac
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Sorunu çözdüm. AddPanelObject kısmının 2.partında clText yazısı 3 panelde de aynı olduğu için en son eklenen veri yazıyor. Bunun çözümü ise clText leri numaralandırmak. clText1, clText2, clText3 yaptım ve sorun çözüldü.
|
|
Dünden bugüne süren sonu olmayan yolculuk.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |