Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
Kameraya erişemiyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Furblood
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2024 Saat 10:33 |
Android telefonda kameraya erişim izni vermeme rağmen kameraya ve galeriye erişemiyorum. var myForm:TclForm; CameraBtn:TclButton; CameraImg:TClImage; void onbtnClick; { Clomosy.ImageChooser(MyForm, CameraImg); } { myForm = TClForm.Create(Self); CameraBtn = myForm.AddNewButton(MyForm, 'CameraBtn','Open the Camera'); MyForm.AddNewEvent(CameraBtn, tbeOnClick, 'onbtnClick'); CameraBtn.Align = alBottom; CameraImg = myForm.AddNewImage(MyForm, 'CameraImg'); MyForm.setImage(CameraImg,'https://clomosy.com/demos/balloon.png'); CameraImg.Align = alCenter; CameraImg.Height = 300; CameraImg.Width = 300; myForm.Run; } |
|
furkanfidan
|
|
oguz22
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kodunu İnceliyorum.
|
|
oguz22
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kodların aynısı denediğimde bir hata vermedi ama.
Gereken izinleri verdiğinize emin misin ?
|
|
oguz22
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hatayı Çözebildin mi ?
Bilgilendirme yaparsan sevinirim.
|
|
Furblood
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hayır düzelmedi ama telefondan kaynaklı bir durum sanırım. Arkadaşımın telefonunda çalıştı.
|
|
furkanfidan
|
|
oguz22
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Evet telefondan kaynaklı bir sorun olabilir benim telefonumda da çalıştı.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |