Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
Database verileri ile login |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Habip
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2024 Saat 17:48 |
Veritabanında bulunan bilgileri kullanarak login işlemi yapmak istiyorum. Edite girilen kullanıcıID ve kullanıcıSifre veritabanındakiyle kıyaslanacak ve doğru olduğunda giriş gerçekleşecek. Form tasarımını ve veritabanı bağlantısını yaptım ancak doğru SQL sorgusunu yazamadım. SQL sorgusundan dönen değeri nasıl bir değişkene atayacağımı bilmiyorum. Bu konuda her türlü yardıma açığım. Şimdiden çok teşekkür ederim.
örnek SQL sorgusu: SELECT * FROM kullanıcı WHERE kullanıcıID = 1 AND şifre = '123'; |
|
cagataycantay
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2024 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cagataycantay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba Habip,
Sorularının cevaplarını ve kullanım örneklerini bu doküman sayfasında bulabilirsin: |
|
Atiker01
Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(1)
|
Merhaba, aşağıdaki sayfada istediğin sorunun karşılığı var gibi görünüyor. Araştırmanı yaparak devam edebilirsin. Yine yapamadığında geri dönüş sağlayabilirsin. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |