Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
trigger kontrolü |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ersz0350
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10 Saat 39 Dakika Önce Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 10 Saat 33 Dakika Önce Saat 22:29 |
yazdığım kodda tblmemo dan her triger işlemi yapıldığında verinin çekilmesini istiyorum ancak buna uygun bir dökümantasyon bulamadım. bunun dışında tblmemo ya tıklandığında klavyenin çıkmasını da engellemek istiyorum. gerekli kısımları aşağıda veriyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Myform=TclForm.Create(Self); edit=MyForm.AddNewMemo(MyForm, 'edit', ''); edit.Align = alCenter; edit.Margins.top= -300; edit.Margins.left=-10; edit.width=340; edit.height=30; yedi_btn= myform.AddNewProButton(MyForm,'yedibtn', '7'); clComponent.SetupComponent (yedi_btn, ' { "margintop": 0, "marginleft": -275, "width":75, "height":75, "RoundHeight" : 10, "Roundwidth": 10, "BorderColor": "#000000", "BorderWidth": 2 }'); şimdiden teşekkür ederim. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |