Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
Veri Tabanına Seçilen DateTime ekleme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ismaildundar
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismaildundar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Saat 42 Dakika Önce Saat 11:07 |
Clomosy.DBSQLServerQuery.Sql.Text = 'INSERT INTO TeklifHr (BelgeNo,CariKod,CariAd,Tarih) VALUES ('+QuotedStr(txtBelgeNo.Text)+','+QuotedStr(txtTeklifCkod.Text)+','+QuotedStr(txtTeklifCAdd.Text)+','+FormatDateTime('ddd d of mmm yyyy', TeklifTarih)+')'; Clomosy.DBSQLServerQuery.ExecSql; ShowMessage('Veri Basarili Bir Sekilde Eklenmistir.'); TeklifHr tablosuna seçilen tarihi ekleme noktasında syntax error alıyorum . (Dokumantasyonu inceledim ancak çözüm bulamadım)
|
|
Developer
Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 359 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Developer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba İsmail Bey
Bir de böyle dener misiniz: Clomosy.DBSQLServerQuery.Sql.Text = 'INSERT INTO TeklifHr (BelgeNo,CariKod,CariAd,Tarih) VALUES ('+QuotedStr(txtBelgeNo.Text)+','+QuotedStr(txtTeklifCkod.Text)+','+QuotedStr(txtTeklifCAdd.Text)+','+ QuotedStr(FormatDateTime('ddd d of mmm yyyy', TeklifTarih))+')'; |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |