![]() |
Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
Sayfalar arası geçiş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yigit ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2025 Konum: konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Saat 42 Dakika Önce Saat 16:46 |
Projemde kullanıcı girişi sayfasını geçtiğimde farklı sayfaya geçiyorum ve uygulamaya ulaşıyorum. Peki geri giriş sayfasına dönmek için ne yapabilirim sayfalar arası geçiş için. Sol yukarıdaki geri tuşuna basınca direkt projeden atıyor. Farklı bir buton mu ekleyeceğim giriş sayfasına geri ulaşmam için ya da başka bir yöntemi var mı?
|
|
![]() |
|
Emr.Erkmn ![]() Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emr.Erkmn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Yiğit,
https://www.docs.clomosy.com/index.php?title=RunUnit Doküman sitesini inceleyerek soruna cevap bulacağını düşünüyorum. Aşağıya örnek bir kod bırakacağım oradan da faydalanabilirsin. Eğer çözüme ulaşamazsan kod detaylarınla beraber tekrar sorabilirsin. void GeriDon; { HedefForm.ClHide; } // Geri Butonu GeriBtn = HedefForm.AddNewProButton(HedefForm, 'GeriBtn', ''); GeriBtn.Align = alBottom; GeriBtn.Height = 50; //GeriBtn.Margins.Bottom = 10; GeriBtn.Margins.Left = 10; GeriBtn.Margins.Right = 10; GeriBtn.Margins.top=10; GeriBtn.ClProSettings.IsFill = True; GeriBtn.ClProSettings.pictureSource = 'https://resmim.net/cdn/2025/03/07/NdpLV6.png'; GeriBtn.SetclProSettings(GeriBtn.ClProSettings); HedefForm.AddNewEvent(GeriBtn, tbeOnClick, 'GeriDon'); |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |