![]() |
Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
Grafikler için legend |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cerenn ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 8 Saat 15 Dakika Önce Saat 14:55 |
Chart1 = anaform.AddNewChart(ChartPanel, 'Chart1', ''); Chart1.Align = alClient; Chart1.ChartType = clCPie; Chart1.ChartTitle = ''; Chart1.ChartItemText = ''; Chart1.ChartItemsValue = 'toplam_tutar'; Chart1.XAxisText = 'kategori_adi'; Chart1.Legend.Visible = false; Chart1.clLoadDataFromDataSet(Qry); Merhaba ,pasta grafiğinde yandaki renkleri açıklayan kutucuk gözükmesin istiyorum bu yüzdende legend özelliğini false yaptım ama yine de gözüküyor.Yanlış mı kullanıyorum,bu başka bir özellik mi?Başka bir özellikse de benim istediğim kutucuk gözükmemesi için başka bir özellik var mı?Teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Emr.Erkmn ![]() Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emr.Erkmn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Ceren,
TclChart bileşenini ve özelliklerini teknik ekiple inceleyeceğiz. İnceleme sonrası dönüş sağlayacağız.
İyi çalışmalar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |