![]() |
Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
Page arka planı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
beyzanurkoroglu ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2025 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı beyzanurkoroglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 8 Saat 41 Dakika Önce Saat 10:47 |
TclPageControl kullanarak bir tasarım yapıyorum. Doküman sayfasında bulamadım ama arka plan için renklendirme veya fotoğraf ekleme işlemi yapabilir miyim?
|
|
![]() |
|
haletr ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2025 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Beyza,
TclPageControl'e direkt arkaplan resmi ekleme fonksiyonunu bende bulamadım ama: var Form1:TCLForm; clPageControl:TCLPageControl; clPageControlContainer:TClPageControlContainer; proImg: TClProImage; proPnl: TclProPanel; { Form1 = TCLForm.Create(Self); clPageControl = Form1.AddNewPageControl(Form1,'clPageControl'); clPageControl.Align = alClient; proPnl=Form1.AddNewProPanel(Form1, 'proPnl'); proPnl.Align=alClient; proImg = Form1.AddNewProImage(proPnl,'proImg'); proImg.clProSettings.PictureSource = 'https://clomosy.com/demos/computerNetwork.png'; proImg.clProSettings.PictureAutoFit = True; proImg.Align=alClient; proImg.SetclProSettings(proImg.clProSettings); clPageControlContainer = clPageControl.AddContainer; // Creates a new page using clPageControl. clPageControlContainer = clPageControl.AddContainer; clPageControlContainer = clPageControl.AddContainer; Form1.Run; } bu şekilde bir yapıyla resim ekledim. Umarım yardımcı olur. İyi çalışmalar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |