![]() |
Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
Araç sayısı bulma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
furkanss ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2025 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Saat 6 Dakika Önce Saat 15:07 |
Merhaba arkadaşlar,
Ben şu anda bir Oto yıkama uygulaması üzerinde uğraşıyorum. Projemde de kullanıcı ve araç bilgisini alıyorum. SQlite ile yaptığım projemde aylık ve günlük araç sayısını bulan bir toplamı nasıl yapabilirim acaba.
|
|
![]() |
|
haletr ![]() Deneyimli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2025 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
SQL sorgun günlük araç sayısına örnek olarak şu şekilde olabilir: Query2.Sql.Text = 'SELECT COUNT(*) AS GunlukToplam FROM AracYikama WHERE DATE(tarih) = DATE('now')'; bunu uygulama içerisinde bir label'a atamak istersen şu şekilde yapabilirsin: lblToplam.Text = Query2.FieldByName('GunlukToplam').AsString Umarım yardımcı olur. İyi çalışmalar.
|
|
![]() |
|
Sudesigirci ![]() Deneyimli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2025 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sudesigirci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Furkan,
Aylık araç sayısını da aşağıdaki sqlite komutu ile bulabilirsin SELECT COUNT(*) as ayliksayi FROM tabloismi WHERE strftime('%Y-%m', yikamaTarihi) = strftime('%Y-%m', 'now'); İyi Çalışmalar dilerim
|
|
![]() |
|
furkanss ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2025 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |