![]() |
Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
Button borderları görünmüyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
enescrrhgl ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 9 Saat 22 Dakika Önce Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enescrrhgl
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 9 Saat 14 Dakika Önce Saat 16:12 |
Buttonların borderları görünmüyor sebebini anlayamadım. row1 = anaForm.AddNewLayout(mainLayout, 'row1'); row1.Align = alTop; row1.Height = 100; row1.Margins.Top = 20; alisButton = anaForm.AddNewProButton(row1, 'alisButton', 'Alış'); alisButton.Width = 150; alisButton.Align = alLeft; alisButton.Margins.Left = 30; alisButton.Margins.Top = 20; alisButton.clProSettings.FontSize = 20; alisButton.clProSettings.FontColor = clAlphaColor.clHexToColor('#ff0000'); alisButton.clProSettings.BorderWidth = 1; alisButton.clProSettings.BorderColor = clAlphaColor.clBlack; alisButton.SetclProSettings(alisButton.clProSettings); |
|
![]() |
|
Mahmutdmr ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2025 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mahmutdmr
![]() ![]() ![]() ![]() |
alisButton.clProSettings.BorderColor = clAlphaColor.clBlack;
siyahı denedim bende de gözükmedi ama clBlack yerine clRed deneyebilirsin ya da clAlphaColor.clHexToColor('#istediğin ton'); şeklinde yazabilirsin |
|
![]() |
|
Sudesigirci ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2025 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Puanlar: 114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sudesigirci
Merhaba Enes,
alisButton = anaForm.AddNewProButton(row1, 'alisButton', 'Alış'); alisButton.Width = 150; alisButton.Align = alLeft; alisButton.Margins.Left = 30; alisButton.Margins.Top = 20; alisButton.clProSettings.FontSize = 20; alisButton.clProSettings.FontColor = clAlphaColor.clHexToColor('#ff0000'); alisButton.clProSettings.BorderWidth = 3; alisButton.clProSettings.BorderColor = clAlphaColor.clHexToColor('#000000');//sınır rengi alisButton.clProSettings.BorderColor = clAlphaColor.clBlack; alisButton.clProSettings.BackgroundColor=clAlphaColor.clHexToColor('#4287f5');//buton arka plan rengi alisButton.SetclProSettings(alisButton.clProSettings); ayarlamaları bu şekilde dener misin renkleri değiştirebilirsin ben denemek amacıyla kendim belirledim iyi çalışmalar
|
|
![]() |
|
enescrrhgl ![]() Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 9 Saat 22 Dakika Önce Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enescrrhgl
teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |