![]() |
Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
Key: Value şeklinde değer tutma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
M-Guney ![]() Deneyimli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2025 Konum: Konya, Meram, K Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 7 Saat 57 Dakika Önce Saat 16:59 |
ERP uygulumamda masa bazlı siparişleri almak istiyorum eklenen her ünün ID'si ile kaç tane olduklarını API me yollamak istiyorum nasıl yapabilirim?
|
|
![]() |
|
M-Guney ![]() Deneyimli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2025 Konum: Konya, Meram, K Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aklıma yatan en kolay çözüm olarak diyelimki Etliekmek diye ürünüm var ve item_id si 0 ve ben 5 tane sipariş etmek istediğimde {0,0,0,0,0} bu şekilde mi döndürmeliyim. Dictionary yapısı şeklinde kendi belirlediğim Key ve value şeklinde yapabilir miyim?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |