![]() |
| Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
Obje var mı kontrolü |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
M-Guney
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2025 Konum: Konya, Meram, K Durum: Aktif Değil Puanlar: 106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Obje var mı kontrolüGönderim Zamanı: 4 Saat 33 Dakika Önce Saat 10:52 |
|
Yapmış olduğum panel ile arkaplan efekti veriyorum fakat benim iki pop up'ımda da çalışmasını istiyorum aynı isaimde iki tane oluşturmaya çalıştığı için o uniti çalıştırmıyor.
void OpacityPnlVD { if(OpacityPnl == nil){ ShowMessage('opacity panel yok .')} if(OpacityPnl <> nil){ OpacityPnl= MainForm.AddNewProPanel(MainForm,'OpacityPnl'); OpacityPnl.Align=alCenter; //OpacityPnl.Width = 393; OpacityPnl.Width= (MainForm.clWidth); OpacityPnl.Height = (MainForm.clHeight*1.2); OpacityPnl.Visible=False; OpacityPnl.clProSettings.BackgroundColor = clAlphaColor.clHexToColor('#000000'); OpacityPnl.opacity=0.6; OpacityPnl.SetclProSettings(OpacityPnl.clProSettings); } } void StatePopUp // şEF SİPARİŞ DURUMUNA BASTIĞINDA AÇILACAK POPUP { OpacityPnlVD; StatePnl= MainForm.AddNewProPanel(MainForm,'StatePnl');
void WaiterPopUp //GARSON SİPARİŞ DURUMUNA BASTIĞINDA AÇILACAK POPUP { OpacityPnlVD; WaiterPopUpPnl= MainForm.AddNewProPanel(MainForm,'WaiterPopUpPnl'); |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Tweet |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |