![]() |
| Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
TclProEdit içeriği dolu olmasına rağmen boş dönüyo |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Nevra Nur
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2026 Konum: konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nevra Nur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: TclProEdit içeriği dolu olmasına rağmen boş dönüyoGönderim Zamanı: 11 Saat 26 Dakika Önce Saat 13:37 |
|
Merhabalar, Clomosy üzerinde geliştirmekte olduğum Wordle benzeri bir kelime oyununda, 5x5'lik bir matrisi for döngüsü ile dinamik olarak oluşturuyorum. Kullanıcı ilk satırı doldurup butona bastığında verileri başarıyla okuyabiliyorum. Ancak Bileşenlere şu şekilde erişiyorum:
|
|
![]() |
|
Nevra Nur
Yeni Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nevra Nur
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 8 Saat 33 Dakika Önce Saat 16:30 |
|
|
![]() |
|
Nevra Nur
Yeni Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nevra Nur
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 7 Saat 1 Dakika Önce Saat 18:02 |
|
Merhabalar, Daha önce paylaştığım Wordle projesinde, for döngüsü ile oluşturduğum satırlarda (RowLayout) CurrentRow değerini artırmama rağmen bileşenlerin içeriğinin boş dönmesi sorununu çözmüş bulunmaktayım. Sorunun kaynağı kod mantığından ziyade, Clomosy'nin Layout dizilimi ile alakalıymış. Dinamik olarak oluşturulan satırlarda alTop veya alBottom gibi hizalama özellikleri kullanıldığında, bileşenler eklenme sırasına göre görsel olarak yer değiştiriyor. Benim senaryomda satırlar görsel olarak 1-5-4-3-2 şeklinde sıralandığı için kullanıcı ekran üzerinde 2. satırı doldurduğunu düşünürken, kod tarafında |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Tweet |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |