![]() |
| Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
AddAssetFromUrl |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kaanl0
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2025 Konum: konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 148 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: AddAssetFromUrlGönderim Zamanı: 12 Saat 10 Dakika Önce Saat 11:40 |
|
Merhaba yaptığımız uygulamada birçok görsel olduğu için bazı menülerin açılması uzun sürüyor. Bu yüzden anakod kısmında
MyForm.AddAssetFromUrl('https://raw.githubusercontent.com/kaanl0/Project-Assets/main/code.png'); bu şekilde bütün görselleri ekliyorum. Eğer cleartemporary kullanırsam ilk açılışta çok fazla görsel olduğu için çok uzun sürüyor. Burada kullanabileceğimiz bir asenkron yapı var mı?
Örneğin login ekranı açılırken sadece orada kullanılacak görseller iner sayfa açıldığında diğer görsellerde inmeye devam eder. Ayrıca AddAssetFromUrl ile ilgili dökümantasyonda fazla bilgi bulamadım. Yukardaki şekilde anakodda kullandıktan sonra başka yerlerde kullanacağım zaman ClickedBtn.clProSettings.PictureSource = 'code.png'; şeklinde kullanıyorum bu doğru bir kullanım mı? Veya uygulamanın hızlı çalışması için görselleri farklı bir şekilde yükleyebileceğimiz yöntemler var mı |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Tweet |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |