![]() |
Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
Hashleme nasıl yapılır |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
M-Guney ![]() Deneyimli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2025 Konum: Konya, Meram, K Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 8 Saat 24 Dakika Önce Saat 18:11 |
Ms Server da username ve password_hash kullanacaktım fakat Clomosy de passwordu nasıl hashleyeceğimi bilmiyorum.
void AddRole{ // Put clRest.BaseURL = 'http://BenimIP:3000/addrole'; clRest.Accept = 'application/json'; clRest.Method = rmPUT; clRest.AddBody('{"name": "'+editRoleName.Text+'"}','application/json'); //clRest.AddHeader('Content-Type','application/json'); clRest.Execute; ShowMessage(clRest.Response); }
bu kısımda benzer bir şekilde Login işlemini Post olarak rest api ye istek atmak istiyorum. Eğer ki olmaz ise node js deki apimde mi hashlemem gerekiyor ya da aes ile şifre alınan şifreyi decrypt edip yazılan şifrenin encrypt haliyle aynı mı diye kontrol etmem gerekir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |