Clomosy Resmi Forum Sitesidir. Amacımız kullanıcılarımıza, iş ortaklarımıza, danışmanlara, yazılımcılara programlarımız hakkında destek ve bilgi vermektir. |
listView |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
enesben
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2024 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2024 Saat 13:05 |
merhaba,
ListView içerisine alınan veriler veri tabanından alınıyor. Kullanıcının görmediği ama veri tabanından listView içerisine çekilen bir veriyi Recod Guıd ile çektim ve değişkende tutuyorum, bir başka veriyi de bu şekilde yapmam lazım aynı listView içerisinde olan aynı madde içerisinde başka bir veriyi yani. Bunu nasıl sağlayabilirim? Örneğin: list view içerisinde olan ilk madde içerisinde fiyat bilgisi, isim bilgisi, x bilgi tarzında kullanıcının gördüğü bilgiler yer almakta, birde ilk maddenin ID numarası ve yID numarası yer almakta diyelim. İlk ID numarasını yukarıda anlattığım şekilde değişkende tutuyorum kullanıcıya göstermeden, yID numarasını aynı şekilde göstermeden nasıl tutabilrim?
|
|
BilalCndn
Forum Yöneticisi Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 150 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BilalCndn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba Enes,
ID bilgisine göre veritabanında select sorgusu kullanarak kullanıcıya göstermeden arkaplanda istediğin veriyi çekebilirsin. Örn: 'SELECT yID FROM ORNEK_TABLO WHERE ID=' + secilenkullaniciID İyi çalışmalar dilerim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |